Til mine kjære søstre og brødre, venner og sympatisører av Noam Eliezer i Norge

Jeg sender Guds velsignelse til dere og deres medmennesker. Jeg håper at dette brevet vil falle i god jord. Uten å gå i detalj, er vinteren på vei til Jerusalem, og hundrevis av barn i Jerusalem venter på velsignelse og hjelp fra Noam Eliezer som hvert år deler vi ut jakker, gensere, undertøy, sokker og sko for vinteren ved vinterens begynnelse. Dessverre er prisene for vintertøy, som mange andre ting, dyre i Israel.

Jeg ber dere ydmykt om å gjøre hva dere kan for å varme kroppene og sjelene til fattige barn i Jerusalem, blant dem mange foreldreløse barn. La oss sammen lyse opp og bringe varme velsignelser til de stakkars barna.

Jeg velsigner dere med alle de velsignelser, som også Vår Herre velsigner de som forsørger trengende med mat og klær.
Med de varmeste og hjerteligste velsignelser fra Jerusalem.

Fra deres bror som elsker dere.
Itzhak Naki fra Noam Eliezer.